Tosimies

Tilaa nyt Euroopan ainoa kristillinen miestenlehti, Tosimies! 6 mielenkiintoista ja värikästä numeroa vuodessa vain 35 euroa. (Määräaikaistilaus 40 euroa/vuosi.)

Euroopan ensimmäinen - ja toistaiseksi myös ainoa - kristillinen miestenlehti Tosimies on lunastanut kolmen vuoden aikana paikkansa suomalaisessa aikakauslehdistössä.

Tosimies kertoo sivuillaan miestä kiinnostavista aiheista kuten avioliitosta, perheestä, terveydestä, tekniikasta, pukeutumisesta jne. - mutta ilman niitä perinteisiä tyttökuvia. Tosimies on miestenlehti, jota naisetkin voivat lukea. Lehden sisällön suunnitteluun osallistuu edustajia monista miestyötä tekevistä järjestöistä, kuten esimerkiksi: Kansan Raamattuseura, Helsingin NMKY, STELK Espoo ja STELK Helsinki, Kristittyjen Miesten Verkosto, Helsingin Raamattukoulun Miesfoorumi, Missionuoret ja International Christian Chamber of Commerce.

Vaikka Tosimiehen esittelemä arvomaailma kumpuaakin kristillisistä arvoista, lehden tyyli ei ole saarnaavaa, "Raamatulla päähän lyömistä". Tosimies -lehti ei ole minkään määrätyn kirkkokunnan tai järjestön äänenkannattaja, vaan toimii yli tunnustuksellisten rajojen.

Tilaajan tiedot

Kirjoita osoitetietosi alle (tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia). Tilauksesi rekisteröityy järjestelmään, kun painat "Lähetä lehden tilaus" -painiketta.

Maksajan nimi *

Lähiosoite *

Postinumero ja -toimipaikka *

Lehden saajan tiedot (jos eri kuin maksaja)

Lehden saajan nimi

Lähiosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Valitse lehden tilaus *

Kestotilaus 35 euroa/vuosi
Määräaikaistilaus 40 euroa/vuosiCopyright © 2000-2018 Uskon Sanan Kustannus Oy.
Sähköposti: uskonkirjat@uskonkirjat.net
Kaupan toteutus: Tmi Tero Favorin